Klubbens stiftere

  • Morten

  • Carsten

  • Henrik

Vi var tre, der i 2001 ikke rigtig havde noget at give os til. Alle tre havde vi motorcykel og på det tidspunkt, var der godt gang i mc scenen i vores nærområde.

Vi kørte til en del træf og lign. og snakkede om, at det jo kunne være meget sjovt med vores egen lille mc klub. Så sådan en lavede vi jo bare.

Så skulle vi jo hedde noget. Det var et problem. Vi sad en aften på den lokale og diskuterede frem og tilbage. Efterhånden tror jeg, vi blev lidt for livlige og højrystede, idet en kvinde ved et andet bord vendte sig om og højlydt/arrigt - nærmest råbte - at sådan nogle som os, kun kunne hedde ZINNEGAZ.......hopla.....navneproblem løst.

Så skulle der jo laves hjemmeside og mærker og tøj osv. osv. osv. Det kom der også styr på. Det gik rigtig godt, og vi fartede fra det ene til det andet. Vi havde vores faste weekend tur i august, og der var fart på. Vi var en overgang rigtig mange, der var med.

Efter en 7 - 8 år begyndte det at aftage kraftigt med deltagerne til vores ture m.m. Det var som om, der var en mæthed i klubben. I 2012 besluttede vi at "opløse" klubben og nedlægge hjemmesiden.

Her i maj måned 2014 sad jeg ( Henrik ) med store tanker. Så kom jeg i tanke om klubben og ikke mindst hjemmesiden. Var domænet stadig ledigt ? Ja det var det - haps - den tager jeg.

Nu bliver det spændende at se, hvad det fører med sig...............................?

Det oprindelige logo fra opstart af "klubben".